Каталог товарів

Як купити неусічений кабель?

ВВГ кабель - це модифікація виробу, який купується частіше за інших. Такий високий попит безпосередньо викликаний технічними особливостями кабелю і його тривалим експлуатаційним терміном. Одескабель пропонує споживачам великий асортимент продукції, в тому числі можна придбати багатожильний ВВГ кабель або його популярну модифікацію ВВГнг.

Всі кабельно-провідникові вироби виготовляються відповідно до діючих норм, що робить можливим надійне і швидке виконання електромонтажних робіт, а також впевненість у їх безпеці.

Критерії вибору якісного кабелю

На перший погляд може здаватися, що все дуже просто. Досить знайти виробника і призначення кабелю. Наприклад, ВВГ 3х1 5. Але на практиці все виявляється трохи складніше. Так, є ризик зіткнутися з підробкою, яка не має належного маркування, а заявлені технічні характеристики не відповідають дійсності.

Для того, щоб уникнути при купівлі підробки, в першу чергу необхідно звернути увагу необхідно на маркування виробу та його перетин. Підробки зі схожими назвами не відповідають державному стандарту перетину. Як правило, підробки надходять у продаж за зниженою ціною. Так, якщо купити усічений кабель ВВГнг 3х 2 5, то це безпосередньо позначиться надалі на експлуатації виробу.

Такі довільні зміни стосуються не тільки перетину струмопровідних жил, а й ізоляції кабелю. Норми виробництва припускають максимальний опір для кожного розміру. Таким чином, якщо кабель ВВГ 2х1 5 проводиться відповідно до встановлених стандартів, то для нього характерно висока якість. При покупці підробки, товщина ізоляції, а також загальної оболонки будуть зменшені.

Наслідки установки усіченого кабелю

Якщо придбати усічений кабель і встановити його, це може призвести до таких наслідків:

  • нездатність витримати навантаження, заявлену Держстандартом;
  • коротке замикання - через те, що межа можливого навантаження знижена, відбувається перегрів, що призводить до короткого замикання та інших наслідків;
  • великі фінансові втрати - через те, що реальний допустимий струм ВВГнг 3х 2 5 цієї статті не відповідає заявленому, може зіпсуватися дороге устаткування, що призведе до значних збитків.

Відповідно до державних стандартів, силові кабелі повинні бути виконані з якісного струмопровідного матеріалу. Ізоляційний покров при цьому повинен володіти безпечною товщиною. Вирішивши купити ВВГ 3 х 2 5 кабель від Одескабель, можна бути абсолютно впевненим у тому, що якщо в характеристиках зазначено перетин 2,5 кв.мм, то в дійсності так воно і є.

Якщо зменшується перетин, то пропорційно знижуються струмові характеристики жил і опір між ними. Провід з такими характеристиками може не впоратися з навантаженням, за чим піде перегрів і пошкодження. Особливо, висока ймовірність виникнення такого сценарію при сильних скачках напруги. Через це виходять з ладу контактні з'єднання.

Щоб здешевити процес виробництва, багато виробників істотно знижують не тільки товщину струмопровідної жили, а й якість матеріалів при її виробництві. Так, з цією метою в сировині додаються різні домішки низького терміну. Через це характеристики пропонованої продукції значно знижуються, а ризики при використанні виробів збільшуються в кілька разів.

Ціна ВВГнг 3 х1 5 по ГОСТу буде значно вище усіченого дроту. Саме таке позначення використовується для "комерційних" або так званих полегшених варіантів кабельно-провідникових виробів.

Купити неусічений кабель

Одескабель дорожить своєю репутацією і пропонує тільки якісні кабельно-провідникові вироби. Так, ціни на ВВГнг 1х240 повністю відповідають заявленим технічним характеристикам. Це дозволяє не тільки бути абсолютно впевненим у високій якості виробів, а й робить установку кабелю безпечною.

Якщо не вдалося самостійно підібрати потрібний виріб, слід проконсультуватися з менеджерами інтернет-магазину pro100kabel. Вони розкажуть докладно не тільки про ціни на ВВГнг 4х35, але і про умови доставки, оплати і гарантії. У нас є можливість придбати кабель Одескабель з гарантією якості і безпеки виробу.

Саме неусічений кабель необхідно купувати, щоб бути впевненим в якості виробів. Це дозволить виконати надійні електро-монтажні роботи, не турбуючись про виникнення короткого замикання або більш серйозних наслідків. Оформити покупку можна в pro100kabel за лічені хвилини, а оперативна доставка дозволить отримати замовлення вже через 1-2 дня в будь-якій точці України.