Каталог товарів

Китай або Україна: які бактерицидні лампи представлені на ринку

Для профілактики поширення інфекцій в медичних установах активно використовуються бактерицидні лампи. Вони призначені для дезінфекції інструментів, різних поверхонь і повітря в приміщенні. Устаткування представлено в кількох різновидів, тому при виборі бактерицидної лампи слід враховувати ряд факторів, включаючи виробника.

Крім нюансів вибору, в статті ми порівняємо лампи українського і китайського виробництва, розберемо переваги кожного виду.

Бактерицидні лампи китайського виробництва: ключові особливості

Початковий вихід ультрафіолету бактерицидних ламп дуже високий. При цьому вже в кінці служби випромінювання ультрафіолету практично повністю відсутня. Тим самим, обладнання не виконує свої початкові функції. Багатьох бентежить і те, що в більшості випадків відсутня внутрішнє покриття лампи. Через це збільшується негативний вплив на навколишнє середовище.

Бактерицидні лампи виробництва КНР мають дуже короткий термін експлуатації. Як підтверджують відгуки, не більше 1000 годин. Для порівняння, обладнання інших виробників, включаючи українських, здатний пропрацювати мінімум 8000 годин.

Таким чином, основною перевагою ламп китайського виробництва виступає низька ціна. Але при цьому вона не відповідає якості. Придбати таке обладнання слід виключно для одноразового використання.

Бактерицидні лампи українського виробництва

Купити бактерицидну лампу українського виробника - це отримати обладнання, технічні характеристики якого повністю відповідають міжнародним стандартам. При цьому пристрої мають тривалий експлуатаційний термін. Це дозволить бути впевненим в тому, що вже після першого застосування за прямим призначенням, вони не вийдуть з ладу.

Серед основних експлуатаційних характеристик виділяють:

  • початковий вихід ультрафіолету - середньо-робітник;
  • випромінювання УФ в кінці служби - високий;
  • внутрішнє покриття лампи - унікальне спеціальне покриття;
  • проникнення ртуті в скло колби - відсутня.

Так, за деякими технічними характеристиками лампи багатьох європейських виробників перевершують українські. Але при цьому якщо порівнювати обладнання українського та КНР виробника, то вибір повинен бути очевидним.

Критерії вибору бактерицидних ламп

Перед тим, як купити бактерицидну лампу, слід враховувати ряд критеріїв:

  • Розміри. Цей критерій подвійно важливий, якщо планується купівля стаціонарного обладнання;
  • Потужність. Підбирати пристрій слід з урахуванням площі оброблюваного приміщення. Чим вище площа, тим більше повинна бути потужність пристрою;
  • Типорозмір лампи. Так, для відкритих або лінійних світильників, лампа підбирається окремо;
  • Строк служби. Після закінчення експлуатаційного строку, використовувати лампу не рекомендується.

У нашому інтернет-магазині бактерицидні лампи купити в Києві, Харкові чи Одесі не важко. Серед великого асортименту виробів є можливість підібрати оптимальну модель з урахуванням всіх вимог. При цьому діють вигідні ціни і гарантується висока якість виробів. При покупці орієнтуватися слід не тільки на технічні характеристики, але і на виробника.

Оперативна доставка здійснюється по всій Україні, що виступає окремим перевагою. Вибираючи лампу, дуже важливо дотримуватися всіх правил експлуатації. Тоді обладнання збереже належні функції якомога довше.