Каталог товарів

Ключові переваги експлуатації мідного кабелю ПВС

Електричний кабель ПВС активно використовується у багатьох галузях, як побутового, так і промислового призначення. В його основі мідні струмопровідні жили, що відрізняються надійністю і тривалим експлуатаційним терміном. Більш того, він має кілька різновидів. Про це далі поговоримо в статті.

Переваги експлуатації проводу ПВС

Купити кабель ПВС слід відразу з кількох причин:

  • має гарну токопроходімостью;
  • характерні відмінні гнучкі властивості;
  • висока опірність;
  • стійкість до виникнення корозії;
  • простота обслуговування.

ПВС кабель по конструкційним особливостям складається з декількох частин:

  • мідна струмопровідна жила з варіативним перетином;
  • ізоляція з ПВХ пластикату;
  • скручування без наповнювача;
  • оболонка круглої форми.

Всі ці характеристики і конструкційні особливості безпосередньо впливають на умови експлуатації кабелю ПВС.

Де застосовується ПВС кабель?

ПВС кабель активно застосовується, якщо потрібно підключити прилади невеликої потужності. Він здатний згинатися без будь-яких пошкоджень навіть при невеликому радіусі. За рахунок цього має універсальністю. У побутових умовах, він використовується, якщо до мережі потрібно приєднати прилади різного призначення.

Купити кабель в Україні вигідно ще й тому, що підходить для проводки в житлових приміщеннях. У промисловій галузі даний вид кабелю задіюється відразу на декількох етапах. Так, він застосовується при виготовленні подовжувачів і перенесень різної довжини. Кабель ПВС знадобиться в тому числі, якщо потрібно монтаж вуличного освітлення.

Правильний вибір ПВС кабелю

Знаючи технічні характеристики ПВС кабелю, є можливість підібрати виріб відповідно до планованими умовами експлуатації. Довжина випускається кабелю може бути різною, вартість ПВС кабелю вказується в розрахунку за один метр. Підсумкова ціна Залежить НЕ только від кількості и перетин жив, грає роль такоже якість виготовлення и виробник.

Для застосування в побутових умовах буде досить кабелю з 3-ма жилами. У цьому питанні також відіграє роль потужність обладнання, що планується до підключення. Якщо ж кабель буде використаний в промисловій галузі, то особливу увагу звернути слід на наявність заземляющей жили.

Де замовити ПВС кабель?

За вигідною ціною ПВС кабель можна купити в нашому інтернет-магазині. Вся кабельно-провідникова продукція поставляється безпосередньо від виробників. Асортимент виробів дуже великий, тому легко можна підібрати кабель з необхідними технічними характеристиками, включаючи тип жили, її кількість і перетин.

Якщо виникнуть труднощі з вибором кабелю, можна скористатися допомогою менеджера. Він проконсультує по питаннях, що цікавлять. Вся продукція в каталозі сертифікована і виконана у відповідності до міжнародних стандартів. Таким чином, замовляючи кабель ПВС від Одескабель, можна на 100% бути впевненим в його технічних характеристиках.