Каталог товарів

Про серію Resi9. Нова лінійка від Schneider Electrik

Випуск модульних апаратів Resi9 здійснюється в європейських країнах, включаючи Болгарію, Іспанію та Бельгію. Виробничі потужності дозволяють приділяти увагу навіть найдрібнішим деталям, що і виступає відмінним підтвердженням високої якості. На корпусі обладнання розташоване клеймо авторитетних лабораторій. Апарати на всі 100% відповідають електротехнічним параметрам.

Бренд Schneider Electric виступає свого роду гарантією високої якості модульних пристроїв. Це також підтверджує те, що вся продукція виробляється в суворій відповідності з національними і європейськими нормативами. З дня продажу на всі товари поширюється тривала гарантія.

Ключові особливості нової лінійки

Серія Resi9 включає в себе модульне обладнання. Його призначення - мале комерційне та житлове будівництво. Асортимент продукції дуже великий: в каталозі виробника можна знайти як автоматичні вимикачі, так і вимикачі диференціального струму, в тому числі їх автоматичні різновиди.

Розберемо їх особливості більш докладно. Почати варто з автоматичних вимикачів, які мають криві відключення "В" і "С". Їх сполучні шини також оновлені. Максимальна відключає здатність новинки становить 6000А.

На окрему увагу заслуговують і вимикачі диференціального струму. Реле має різну чутливість, яка варіюється в залежності від типу струму: А і АС. Для особливих умов експлуатації передбачений окремий варіант, який рекомендується встановлювати у ванних кімнатах і інших приміщеннях з підвищеною вологістю.

У каталозі представлені також такі пристрої як автоматичні вимикачі диференціального струму. Вони доступні в двох варіаціях: стандартна і компактна. Це відмінний спосіб вигідною економії місця в розподільчому щитку. Їх функціонал дуже великий: захист від короткого замикання, витоку струму, теплового навантаження. Все це досягається при мінімальних розмірах.

У нової лінійки почесне місце займають мультимедійні розподільні щити. Вони були істотно модифіковані, тому компанія презентує одразу дві новинки: Resi9 MP і Resi9 KV, які доповнені різними аксесуарами. Наприклад, можна підібрати власники і кріплення для слаботочного обладнання.

Нова серія доповнена і імпульсним реле напруги. Цей пристрій дозволяє захистити від неякісного напруги і його перебоїв. У свою чергу, це вагомий захист побутової техніки від низької напруги. Верхні і нижні пороги напруги мають фіксовані настройки, що виступає окремою перевагою.

Ознайомитися з докладною інформацією по модульному обладнанню можна, якщо перейти в електронний каталог Resi9. Там вказані основні технічні характеристики пристроїв, а також їх короткий опис. Кожен з приладів заслуговує на окрему увагу.