Каталог товарів

2021-03-02

Інновації в кабельній галузі

Компанія Remee Wire Cable стала першовідкривачем нової лінійки кабелів 21AWG, це кабелі на основі кручених пар, які призначені для комунальних мереж

Remee Wire Cable - виробник волоконно-оптичних кабелів і типів кабелів, представляє нові кабелі категорії 6A зі зменшеними діаметрами, які об'єднані у відповідність до вимог TIA.

Інноваційний силовий кабель здатний передавати дані і електроенергію на істотно більші відстані, ніж будь-який інший кабель з крученими парами.

Activate by Remee uTP cable - так пропонується його називати - розрахований на опір 100 Ом, сумісний з роз'ємами RJ 45, може транспортувати дані і електроенергію за межі кільцевої мережі, також може використовуватися для мережевих пристроїв, яким потрібна передача даних і харчування в місця, що виходять за рамки традиційної кільцевої топології Ethernet. Це охоплює набагато більше потенційних додатків, ніж може забезпечити PoE або кабелі з харчуванням, наприклад:

  • Камеры
  • Термостати
  • PoE освітлення
  • Пристрої PoE типу 1, 2, 3 і 4 в IoT

Виробничі цехи.

Первісне перевага PoE залишається актуальним і сьогодні: користувачі можуть заощадити на електричних розетках і спеціальних кабелях харчування низької напруги, замість цього подаючи харчування на свої кабелі даних, але максимальна довжина кабелів кручений пари категорії обмежена 328 футами.

Оскільки в галузі спостерігається тенденція до забезпечення більшої кількості мережевих пристроїв, ніж будь-коли, Activate ™ від Remee була створена у відповідь на цей зростаючий попит за допомогою широкого вибору кабельних рішень для задоволення різних потреб різних кабельних трас.

Будь то:

  • комерційна локальна мережа,
  • проект кабельної розводки в приміщенні клієнта,
  • муніципальна мережу WLAN
  • або промислова виробнича мережа,

Деякі ключові особливості цієї нової лінійки кабелів uTP ™ включають в себе:

Версії Riser, Plenum, OSP і LSZH Використовує мідь 21 AWG, щоб зменшити проблеми з продуктивністю, викликані нагріванням Збільшений «запас» дозволяє використовувати смугу пропускання до 1 Гбіт / с на великих відстанях. Наднизькі втрати, високошвидкісний діелектрик Підтримує мережеві пристрої автоматизації будівель (BAS) і інтелектуальних будівель (IBS) на відстанях, значно перевищують стандарти EIA / TIA для кабелів категорії (Ethernet) Ідеально підходить для камер відеоспостереження по периметру (включаючи PTZ) Максимальне використання доступних портів комутатора Знижує потребу в непотрібних проміжних точках розповсюдження (IDF)

Також розробник представив схему оптимізації пропускної здатності і енергоспоживання, в якій представлена ​​залежність швидкості передачі даних від смуги пропускання, з урахуванням напруги, навантаження і активної потужності.

На підставі цих даних спеціальний лічильник розраховує передачі електроенергії в футах, розраховує довжину кабелю для різних розмірів мідних жил.

Тепер проектувальники систем зможуть визначати, де краще використовувати РоЕ кабель, яку швидкість передачі даних можна очікувати для питомого пристрої, а також як можна скоротити витрати, виключивши на трасах підсилювачі потужностей.