Каталог товарів

Новинки від Schneider Electric

Електрика - це один з найважливіших етапів ремонту в будь-якому будинку або квартирі. Він передбачає матеріальні витрати і певні складнощі у виконанні. Потрібно не тільки вибрати якісне та надійне обладнання за оптимальною ціною, а також купити розетки, щиток і інші деталі. Не менш важливу роль відіграє і їх зовнішній вигляд, який повинен одночасно і не псувати загальний дизайн приміщення, і доповнювати його.

Ключові особливості Resi9 KV

Зараз на ринку є безліч пропозицій електричних щитів з простим і невибагливим дизайном. Нова лінійка відразу ж привертає до себе увагу. Стриманий зовнішній вигляд і зручність навіть в найдрібніших деталях - це тільки кілька причин, чому слід зупинити свій вибір саме на цій серії. Новинка випускається у вбудовується виконанні.

Для цієї серії характерні також цікаві конструктивні рішення. Таким чином, використання стає ще зручніше і практичніше. Серед них слід відзначити наявність знімного шасі для кріплення DIN-рейки. Це робить можливим установку і підключення модульного обладнання. Таким чином монтажник отримує вільний доступ до встановлюваного обладнання з усіх боків.

Продукція Schneider ає ще одну важливу конструктивну особливість: положення рами з дверцятами можна регулювати по відношенню до основи. Це дозволяє зробити регульоване кріплення. Якщо необхідно розширити обсяг щита, то з цією метою можна скористатися бічними скобами. Вони дозволяють з'єднати щити горизонтальним чином. Це робить можливим установку відразу 2-х щитів поруч.

Крім зручності, до переваг щитків також відносять практичність у використанні. Так, двері можуть бути відкриті в будь-яку сторону, що дуже зручно при наявності обмежень в просторі. Додатково можна встановити замок, якщо виконується монтаж щитка в людних місцях.

Чому варто вибрати щиток від Schneider?

При виборі електричного щита, додатково слід враховувати наявність кабелів, а також кабелів комп'ютерних мереж. Вирішити проблему з їхнім розташуванням здатні слабкострумові щити. Як правило, компоненти слаботочного обладнання розміщують в силовому електричному щиті. Це просте і дешеве рішення, яке при цьому має ряд значних недоліків:

  • Брак місця для установки. Розміри сучасного електричного щитка складають більше 48 модулів. Додатково слід враховувати обмеження в просторі;
  • Безпека. Якщо спільно прокладати силові й слабкострумові ланцюга, їх обов'язково необхідно розділяти. Для цього повинна використовуватися вогнестійка металева перегородка.

Щоб вирішити проблему з розташуванням мереж, оптимальним варіантом будекупити Schneider Electric. Так звані мультимедійні або IT-щитки ідеально підходять для установки слабкострумових компонентів. Серед монтажників новий вид обладнання набирає особливої ​​популярності. IT-щити відрізняються дивним поєднанням дизайну і технічності.

Їх зовнішній вигляд нагадує інші електричні мережі, що входять в цю серію. Таким чином, при спільному монтажі їх можна поєднувати. Більш того, всередині них достатньо місця для додаткової комплектації необхідними елементами. У тому числі це можуть електричні розетки.

Купити обладнання від Schneider Electric

Установку мультимедійного щитка можна виконувати різними способами. Щитки мають однакові розміри, що виступає окремим перевагою. При цьому, такий спосіб монтажу абсолютно безпечний. Його можна використовувати при установці різного типу обладнання. Слід також зазначити, що прайс на Schneider залишається прийнятним з урахуванням всіх численних переваг новинки.

У лінійці представлені пристрої різних типів і розмірів. Підібрати оптимальний варіант не складе труднощів. Устаткування здатне вирішити широкий спектр завдань, поставлених перед сучасними електроустановками. В сукупності, комфорт і безпеку в будинку / квартирі гарантовані.

Вибираючи електротехнічне обладнання, в тому числі силові щитки, враховувати потрібно дуже багато чинників: заплановане місце монтажу, загальну споживану потужність побутових приладів, необхідність додаткового монтажу інтернет-кабелів та інші нюанси. У нашому інтернет-магазині доступний найбільший асортимент і вигідні ціни на розетки, вимикачі, електричні щитки.

В тому числі, є можливість придбати новинку від Schneider Electric, яка приємно здивує не тільки технічними характеристиками, але і лаконічним оформленням. В асортименті представлено обладнання різного типу і призначення. Сміливо робіть покупки разом з Pro100kabel